Ai un numar de telefon norocos? Numerologul Mihai Voropchievici îţi poate spune!

Semnele ce ai noroc sau ghinion sunt peste tot in jurul tau, trebuie doar sa le vezi. Cum nimic in viata nu este intamplator, numarul tau de telefon, aparent ales aleatoriu, poate sa insemne mai mult decat crezi! Mihai Voropchievici iti poate spune daca ai un numar de telefon norocos!

26 feb. 2016, 14:30
Ai un numar de telefon norocos? Numerologul Mihai Voropchievici îţi poate spune!

Telefoanele mobile sunt indispensabile pentru noi. Este greu sa renuntam la el si iata ca este posibil ca numarul de telefon sa insemne ceva pentru destinul nostru. Iata ce spune Mihai Voropchievici despre semnificatia numerologica a numarului de telefon!

„Primul lucru pe care trebuie sa il stabiliti este frecventa numerelor”, spune Mihai Voropchievici pentru postrul 6TV. Asadar, sa vezi ce cifre se repeta in numarul tau de telefon. Daca se repeta aceeasi cifra doar de doua ori, nu este o influenta foarte puternica, insa atunci cand se repeta de trei ori, acea cifra capata forta si are un impact mare asupra celui ce detine acel numar de telefon.

Practic, daca in numarul tau de telefon apare de trei ori cifra „7″, sa spunem, cifra sapte iti influenteaza destinul. Asadar, pe langa cifra finala reprezentativa a numarului tau de telefon (descrisa mai jos), analizeaza si simbolistica cifrei 7!

Cum afli daca ai un numar de telefon norocos

Aduna toate cifrele din numarul tau de telefon pana cand vei obtine o singura cifra. De exemplu, daca numarul tau ar fi „123456”, cifra finala ar fi: 1+2+3+4+5+6 = 21, pe care il reducem la o singura cifra : 2+1 = 3. Practic, 3 ar fi cifra care te influenteaza, tinand cont de numarul tau de telefon. Iata explicatiile pentru toate cifrele:

1 – Esti o persoana cu autoritate, conform lui Mihai Voropchievici. „Vorbele voastre sunt ascultate cu interes, cu atentie si nu sunteti intrerupt”, spune numerologul pentru 6TV. Esti o persoana pe fuga, rapida.

2 – Vibratia 2 este foarte benefica pentru cel care detine un astfel de numar de telefon si este un numar norocos. Voropchievici spune ca un numar de telefon in care se repeta cifra doi atrage convorbiri armonioase, colaborari benefice si intelegere.

3 – Cei care au cifra finala a numarului de telefon 3 au mult sarm si sunt foarte avantajati de aceasta cifra. Este mai usor sa iti castigi popularitatea si atentia datorita acestei cifre. Totusi, mare grija! Numarul 3 detinut de o persoana care te suna simbolizeaza faptul ca acea persoana nu iti va oferi toate informatiile.

4 – Cifra aceasta te ajuta sa obtii cu usurinta informatiile de care ai nevoie. Este o cifra destul de asemanatoare cu 1, pentru ca se transmit foarte usor toate ideile pe care le vrei sa le perceapa interlocutorul tau.

5 – Fiind o cifra impara, e mai plina de instabilitate si caracterizeaza o usoara lipsa de loialitate. Voropchievici recomanda ca daca simti ca acest lucru nu te reprezinta, e mai bine sa rogi operatorul de telefonie sa iti ofere alt numar de telefon, pentru ca cifra 5 nu atrage beneficii sau lucruri folositoare.

6 – Cifra 6 reprezinta „incredere, responsabilitate fata de cei din jur”, spune numerologul. Este reprezentanta pentru un profesor, un supraveghetor, medici, asistente. 6 e cifra caminului fericit, al familiei, al fericirii.

Citeşte continuarea pe revista Teo