Ajutor neaşteptat pentru cei trei copii rămaşi fără mamă, după ce echipa VISURI LA CHEIE le-a construit o casă

Publicat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 22:01 // Actualizat: Marţi, 14 Noiembrie 2017 22:01 // Sursa: romaniatv.net

Răsturnare de situaţie în cazul copiilor Violetei, femeia bolnavă de cancer care a murit la o lună după ce casa i-a fost refăcută din temelii. O doamnă cu suflet mare vrea să aibă grijă de cei trei copii rămaşi fără mamă.

Cristina Păun, o femeie din Târgovişte, a fost profund impresionată de cazul copiilor rămaşi orfani şi s-a oferit să îi ia în grijă. Vestea cea bună a fost dată chiar de băiatul cel mare al Violetei.

"Ne cumpără un apartament la dânsa în localitate. Pe cel mic o să-l dea la un centru de recuperare, la o şcoală unde sunt copii cu autism, eu am intrat la o şcoală cu fotbal", a povestit băiatul.

Violeta a lăsat în urmă trei băieţi, dintre care cel mic cu probleme de sănătate. Toţi patru se mutaseră de o lună într-o casă nouă oferită de oamenii impresionaţi de cazul lor. Femeia şi copiii au rămas pe drumuri după ce locuinţa lor a luat foc.

După incendiu, familia a fost nevoită să se mute într-un magazin nefolosit din comuna Urseni. Acolo au stat până când noua locuinţă a fost gata. Între timp, Violeta a aflat că suferă de cancer. Doar o lună s-a putut bucura de o viaţă mai bună, în noua casă.

Andreea Marin a încercat în nenumărate rânduri să o ajute pe femeie: a făcut apel către medicii de la Istitutul Oncologic Fundeni, dar şi către oameni care ar putea să ajute, pe o reţea de socializare.

Cei trei copii locuiesc acum singuri. Doar unul dintre ei este major.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copii ramasi fara mama Violeta visuri la cheie visuri la cheie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6528
RON
12 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H