AKTOBE-STEAUA 2-2 în turul III preliminar din LIGA CAMPIONILOR

AKTOBE-STEAUA 2-2. Steaua nu a reuşit decât un egal, 2-2, în meciul cu Aktobe, din deplasare, contţnd pentru prima manşă a turului III preliminar din Liga Campionilor. returul se joacă, miercuri, 6 august, pe Arena naţională.

30 iul. 2014, 15:27
AKTOBE-STEAUA 2-2 în turul III preliminar din LIGA CAMPIONILOR

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe-Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Aktobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT.

AKTOBE – STEAUA 2-2 LIVE

End Time FINAL. AKTOBE – STEAUA 2-2.

90′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Chipciu, intră Iancu

88′ – Goals GOL AKTOBE! A marcat Arzumanian! AKTOBE – STEAUA 2-2!

84′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Ad. Popa, intră Stanciu

79′ – Goals GOL STEAUA! A marcat PREPELIŢĂ. AKTOBE-STEAUA 1-2!

75′ Substitution schimbare la Aktobe. Iese Antonov, intră Zenkovici

71′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Keşeru, intră Lemnaru

66′Yellow Card cartonaş galben pentru Antonov

58′ – Goals GOL AKTOBE! A marcat KOROBKIN! AKTOBE – STEAUA 1-1!

55′ Substitution schimbare la Aktobe. Iese Hairullin, intră Kapadze

47′ – ocazie pentru Steaua. Chipiu a tras puţin pe lângă vinclu

Start Time A început repriza a doua.

End Time PAUZĂ. AKTOBE – STEAUA 0-1.

44′ – Goals GOL STEAUA! A marcat KEŞERU, după ce portarul advers a gafat la o minge trimisă de Chipciu. AKTOBE-STEAUA 0-1!

39′ – fază ciudată în careul lui Aktobe. Varela reia cu capul, Szukala cade, dar arbitrul lasă meciul să curgă

20′Yellow Card cartonaş galben pentru Latovlevici

18′Yellow Card cartonaş galben pentru Ţarikaev

11′ – Arlauskis prinde mingea la un şut al lui Korobkin

8′ – Varela intervine la un nou atac al lui Aktobe. Steaua are probleme

4′ – ocazie mare pentru Aktobe. Fundaşii stelişti au respins greu o minge trimisă paralel cu poarta

Start Time A început meciul AKTOBE – STEAUA.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele de start:

Aktobe: Sidelnikov – Miroşnicenko, Arzumanian, Muldarov, Minero – Ţarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzaev.

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă.


AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe-Steaua, manşa tur, va începe la ora 18:00. Returul, Steaua-Aktobe, este programat pentru 6 august, pe Arena Naţională, de la ora 21.30. Aktobe-Steaua, manşa tur va fi LIVE VIDEO pe DigiSport 1. Returul, Steaua-Aktobe, este programat pentru data de 6 august şi va fi transmis de Pro TV.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe-Steaua, meciul din Kazahstan, va arbitrat de o brigadă din Turcia avându-l la centru pe Huseyin Gocek. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mustafa Eyisoy şi Orkun Aktaş, în timp ce Suleyman Abay va fi rezervă.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe, revelaţia turului II preliminar, şi Steaua, favorită pentru paly-off, vor continua în Europa indiferent de rezultatul acestei „duble”. Câştigătoarea merge în play-off-ul din LIGA CAMPIONILOR, iar învinsa în cel din LIGA EUROPA.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Steaua va juca pentru a 11-a oară în grupele unei cupe europene dacă va trece de Aktobe și va stabili un nou record în acest sens: va fi prima echipă cu 11 calificări la rând în grupele unei întreceri europene intercluburi, din postura de echipă venită din tururi preliminare. Seria a început în 2004, atunci când Steaua s-a calificat în grupele Cupei UEFA, după ce a trecut de Zeleznik Belgrad şi de ŢSKA Sofia.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe a castigat de cinci ori titlul in Kazahstan intre 2005 si 2014. Aktobe a participat in ultimele opt sezoane in cupele europene si, luand in considerare si sezonul curent, a jucat 38 de meciuri din care s-a impus in 15. Cel mai bun rezultat a fost in august 2010 cand Aktobe a invins o fosta campioana a Olandei, AZ Alkmaar cu 2-1 in retur, dupa ce in tur pierduse cu 2-0. Aktobe a eliminat fara drept de apel pe Dinamo Tbilisi (3-0 la Aktobe, 1-0 in Georgia).

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la STEAUA, a declarat că echipa sa va trata cu toată seriozitatea dubla manşă cu AKTOBE, din turul trei preliminar din LIGA CAMPIONILOR, subliniind că echipa din Kazahstan este un adversar puternic: „Vrem să ne calificăm mai departe. Aktobe este un adversar puternic, are în atac jucători buni precum Pizzelli şi Neco. Îmi doresc să facem un meci bun şi, dacă totul merge bine, să câştigăm. Varela este în lot. Cu Rapid, Filip a jucat în defensivă, dar acum intenţionez să-l utilizez pe un alt post. Terenul nu arată tocmai bine, dar asta nu ne va împiedica să jucăm bine. Aktobe a trecut de Dinamo Tbilisi şi asta spune multe, vom trata adversarul cu toată seriozitatea. Nu ştiu dacă Aktobe va face un joc defensiv sau nu, vom vedea. Nu cred că se poate face o comparaţie între Aktobe şi Stromgodset, este cu totul altceva, sunt meciuri diferite”.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Vladimir Gazzaev, antrenorul rus al lui AKTOBE, a declarat că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru două meciuri complexe cu STEAUA, informează site-ul oficial al grupării din Kazahstan: „Suntem pregătiţi pentru două meciuri complexe cu Steaua, o echipă foarte bună, de nivel ridicat, care are destui jucători puternici şi rapizi, mai ales în ofensivă. Vom face tot posibilul ca la finalul celor două manşe să stăm mai bine decât adversarul. Am strâns suficiente informaţii despre echipa română, plus că am vizionat înregistrarea ultimelor meciuri ale Stelei. Se va vedea la final cine va merge mai departe. Steaua a fost considerată favorită, dar rămâne de văzut. Cred că avem o şansă să mergem mai departe. Steaua este o echipă echilibrată în toate liniile, dispune de jucători talentaţi şi rapizi, i-aş numi aici pe Tănase, Popa, Chipciu. Jucătorii mei vor da totul pentru a scoate un rezultat pozitiv pe teren propriu”.

AKTOBE-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele probabile

Aktobe: Sidelnikov – Miroshnichenko, Arzumanian, Muldarov, Anderson Mineiro – Tsarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzaev

Steaua: Arlauskis – Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Adi Popa, Sanmartean, Tanase – Chipciu. Antrenor: Costel Galca.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Aktobe şi Steaua, LIVE VIDEO de la ora 18:00, se întâlnesc, miercuri, în prima manşă a turului III preliminar din LIGA CAMPIONILOR. Akteobe-Steaua este LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi pe RomaniaTV.net şi se joacă de la ora 18:00. AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT.