Al doilea tânăr mort timpul unei curse ilegale de motociclete a fost înmormântat

Imagini uimitoare la înmormântarea motociclistului ucis în teribilul accident de lângă Capitală. Deși devastați de moartea fulgerătoare a lui Adrian, prietenii bikeri nu s-au ferit să-și arate prețuirea într-un mod extrem: și-au ars cauciucurile și au gonit prin mulțime cu motoarele pe o roată. Este exact manevra care i-a adus lui Adrian moartea.

08 sept. 2014, 08:51
Al doilea tânăr mort timpul unei curse ilegale de motociclete a fost înmormântat

Mersul pe o roată a motorului a fost manevra care a condus la tragedia în urma căreia Adrian și alți doi tineri și-au pierdut viața. Unul dintre aceștia a fost înmormântat, luni, în județul Ialomița.

Cursa ilegală în care şi-a pierdut viaţa Andrei a avut loc vineri noaptea, pe drumul ce leagă Ghermăneşti de autostrada Bucureşti-Ploieşti.

Autorul măcelului avea 240 km/h, când a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un grup de oameni ce veniseră să asiste la cursa ilegală. Doi dintre spectatori, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit pe loc, în timp ce autorul accidentului a murit la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Vasile,  IPJ Ilfov a deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele motociclistului care a accidentat patru persoane.

În noaptea de vineri spre sâmbătă Poliţia Ilfov a fost sesizată prin apel la 112 de producerea unui accident rutier pe drumul care face legătura între localitatea Ghermăneşti şi A3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, iar din verificările efectuate au stabilit că un motociclist în condiţii de vizibilitate redusă a accidentat mortal doi bărbaţi de 25 de ani şi a rănit grav alţi doi de 24, respectiv 28 de ani, care se aflau pe partea carosabilă„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Vasile.

Citeşte şi: ACCIDENT ŞOCANT pe Dorobanţi, surprins de o cameră. Un motociclist se izbeşte violent de asfalt VIDEO