Al NOUĂLEA ROMÂN presupus mort în Spania TRĂIEŞTE. El se află în România

Românul în vârstă de 46 de ani, care fusese dat mort în accidentul din Spania, este în viaţă pentru că nu se îmbarcase în zborul spre Spania, ci rămăsese în România.

23 iul. 2014, 19:14
Al NOUĂLEA ROMÂN presupus mort în Spania TRĂIEŞTE. El se află în România

Eroarea a pornit de la o listă a pasagerilor care urmau să se întoarcă din Spania în România, marţi, cu o cursă WizzAir. Biletele pasagerilor erau dus-întors, iar anchetatorii au verificat şi lista de îmbarcare, la plecarea din România, iar în urma acestor verificări, Ioan Miron Popa apărea pe lista pasagerilor neîmbarcaţi la plecarea spre Spania, bărbatul fiind găsit, miercuri, la domiciliul său din România.

Poliţia spaniolă a încetat, miercuri după-amiază, căutarea lui. „A avut bilet spre Spania cu plecarea în 12 iulie, însă nu s-a prezentat la îmbarcare”, au precizat surse din interiorul anchetei cauzelor accidentului.

Poliţia spaniolă se concentrează acum pe identificarea certă a celor opt victime carbonizate în urma accidentului, inclusiv prin recoltarea de probe ADN de la rude, au mai spus sursele citate.

Citeşte şi Simona Amânar, ÎN DOLIU. Mătuşa sa A MURIT în accidentul din Spania

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, aflată într-o vizită de lucru în Spania, s-a deplasat în zona în care a avut loc accidentul şi a stat de vorbă cu rude ale victimelor. Trupurile neînsufleţite vor fi aduse în ţară după încheierea probelor de ADN.