Din păcate, veşti triste. Situaţia este critică, a fost operat în mare secret

Alain Delon a fost operat în secret într-o clinică privată. Actorul avea dureri insuportabile la șold, iar infecția din corpul lui îi punea viața în pericol.

21 sept. 2018, 09:04
Din păcate, veşti triste. Situaţia este critică, a fost operat în mare secret

În luna iulie, presa internațională dezvăluia că Alain Delon are grave probleme de sănătate, scrie click.ro. Actorul francez avea dureri mari de șold, din cauza infecției care îi măcina organismul, provenită de la implanturile dentare pe care și le făcuse.

Citeşte şi Alain Delon trece prin momente critice: „Se pregăteşte să moară”

Deși se spunea că nu se poate interveni chirurgical din cauza sănătății șubrezite, se pare că Alain Delon a luat decizia de a intra în sala de operații în mare secret, riscându-și viața. Conform publicațiilor franceze, starea actorului ar fi una delicată, acesta fiind impobilizat la pat.

Ascuns în reședința sa din comuna Douchy, Delon nu vrea pe nimeni în preajma sa și nu a dezvăluit nici măcar familiei faptul că va face această operație dificilă. Pe lângă durerile mari pe care le-a îndurat, acesta s-ar lupta și cu o depresie severă, izolându-se de toată lumea.

Alain Delon este unul dintre cei mai apreciați actori ai cinematografiei franceze din toate timpurile și câștigător al Premiului César, cel mai important trofeu decernat anual pentru film în Franța. Considerat un sex-simbol al anilor ’60, actorul a fost comparat încă de la o vârsta de 23 de ani cu Gérard Philipe sau Jean Marais, ascensiunea sa fiind una foarte rapidă.