Albalact face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Albalact face angajări la depozitul din Afumaţi, în Bihor şi la Alba Iulia, în această perioadă. Iată ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 06:49
Albalact face angajări în ţară. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Albalact angajează pe postul de assistant manager la Afumaţi.
Candidatul potrivit pentru acest post e cel puţin student, ştie să opereze în Office, are cunoştinţe avansate de limba engleză sau franceză. De asemenea, este organizat, diligent, meticulos, are excelente abilităţi de comunicare. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă de predare sau studii relevante în domeniu, pentru a asista managerii expaţi în procesul de învăţare a limbii române sau pentru a asista angajaţii români să înveţe engleza.
Detalii, aici.

Albalact angajează omul potrivit pentru postul de trade marketing channel specialist, tot la Afumaţi.
Candidatul ideal pentru acest post are minimum doi ani experienţă în trade marketing, e absolvent de studii superioare, a mai lucrat în FMCG, are bune cunoştinţe de operare PC şi de limba engleză. Angajatorii caută pentru acest post un om cu excelente abilităţi de analiză, planificare şi comunicare, cu bune abilităţi de prezentare, care este creativ, dinamic şi poate lucra sub presiune.
Amănunte găsiţi aici.

Până pe 27 martie se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Albalact angajează un gestionar depozit în Afumaţi.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai minimum trei ani experienţă în gestiune şi activităţi conexe, ai cel puţin studi medii şi cunoştinţe despre gestiune marfa, distribuţie. Candidatul potrivit pentru acest post este responsabil, organizat, are bune abilităţi de raţionament logic şi cel puţin cunoştinţe medii de operare PC.
20 martie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Albalact. Informaţii suplimentare, aici.

Albalact angajează un agent de vânzări la Bihor.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în vânzări, are cunoştinţe despre vânzarea în regim de retail, despre standarde de mercantizare, implementare promoţii, raportare în vânzări şi cunoaşte zona şi clienţii din Bihor.
Până pe 9 martie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Albalact angajează un mecanic auto la Alba Iulia.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti absolvent studii medii tehnice de specialitate; ai minimum un an experienţă într-un post similar; ai abilităţi de organizare şi de muncă în echipă.
8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest loc de muncă. Amănunte, aici.

Lista completă a locurilor de muncă vacante acum la Albalact, aici.