Albert Einstein a prezis ce se va întâmpla pe 11 februarie

Albert Einstein a prezis viitorul lumii folosind un citat care defineşte exact ceea ce se întâmplă în lume la ora actuală: "Mi-e teamă de ziua în care tehnologia va depăşi interacţiunea umană. Lumea va avea o generaţie de idioţi."

08 feb. 2016, 11:38
Albert Einstein a prezis ce se va întâmpla pe 11 februarie

Dincolo de aceste temeri, trebuie să recunoaştem că datorită tehnologiei am reuşit să ajungem în spaţiu pentru a înţelege ce se întâmplă cu adevărat dincolo de nori şi de gravitaţie.

Undele gravitaţionale ar putea fi detectate pentru prima dată, dar nu vom şti acest lucru cu siguranţă până pe 11 februarie 2016, când cercetătorii fie vor confirma, fie vor infirma zvonurile, au declarat surse apropiate subiectului pentru Tech Insider, citat de Noobz.ro.

Detectarea undelor gravitaţionale ar fi un eveniment fără precedent. Oricine le-ar găsi va primi cel mai probabil premiul Nobel, de vreme ce fenomenul va confirma una dintre ultimele piese din Teoria Relativităţii dezvoltată de Albert Einstein în anul 1915.

Confirmarea exitenţei acestora ne-ar transmite faptul că suntem pe traiectoria potrivită în ceea ce priveşte înţelegerea modului în care funcţionează Universul. Nedetectarea acestora ar sugera că explicaţia cea mai bună pe care o avem cu privire la procesul de gravitaţie nu este corectă.

Află ce spun sursele cu privire la evenimentul de pe 11 februarie 2016.