ALEGERI 2014. MEN cere suspendarea cursurilor în universităţi pentru sprijinirea exercitării dreptului la vot

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ministerul Educaţiei va propune spre aprobare Guvernului suspendarea cursurilor din universităţi în zilele de 14 şi 17 noiembrie, înainte şi după al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Măsura se vrea a fi un sprijin pentru exercitarea dreptului la vot al studenţilor şi angajaţilor universităţilor care au domiciliul în alte localităţi decât cele în care îşi desfăşoară activitatea academică

RomaniaTV.net
10 nov. 2014, 16:35
ALEGERI 2014. MEN cere suspendarea cursurilor în universităţi pentru sprijinirea exercitării dreptului la vot

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În vederea sprijinirii exercitării dreptului la vot, MEN propune suspendarea cursurilor din universităţi pentru zilele de vineri, 14 noiembrie, şi luni, 17 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Ministerul Educaţiei Naţionale propune spre aprobare Guvernului, în şedinţa de marţi, 11 noiembrie, un proiect de Hotărâre de Guvern, prin care se decide suspendarea cursurilor din instituţiile de învăţământ superior pentru zilele de vineri, 14 noiembrie, şi luni, 17 noiembrie.

Citeşte şi EXIT POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: TVR va anunţa sondajeîn turul al doilea

Decizia MEN vine în sprijinul facilitării exercitării dreptului la vot pentru studenţi şi personalul din universităţi, care au domiciliul în alt loc decât acela unde îşi desfăşoară activitatea academică. MEN precizează că instituţiile de învăţământ superior sunt cele care, în baza autonomiei universitare, hotărăsc zilele când se vor recupera cursurile suspendat”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.