ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL a depus la BEC lista candidaţilor la alegerile din 25 mai

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL a depus, duminică, la Biroul Electoral Central (BEC) lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

23 mart. 2014, 12:21
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL a depus la BEC lista candidaţilor la alegerile din 25 mai

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezența liderului PDL, Vasile Blaga, a unor lideri ai partidului și candidați la un fotoliu de deputat în Parlamentul European, potrivit Agerpres.

Vasile Blaga și-a exprimat speranța ca democrat-liberalii să obțină în urma scrutinului din 25 mai șapte-opt locuri în Parlamentul European.

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele poziții se află Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputați ai partidului. Pe aceeași listă, care are 42 de candidați, se regăsesc președintele PDL Cluj, Daniel Buda, și mai mulți primari democrat-liberali de mari orașe, Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Brașov), Dorin Florea (Târgu Mureș) și Mircea Hava (Alba Iulia).

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC a depus la BEC dosarele de candidatură pentru europarlamentare. VEZI LISTA

Pe 30 martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în București, PDL își va lansa candidații în cursa pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a declarat că lista democrat-liberală pentru europarlamentare „este o listă de campioni” care „au făcut deja lucruri pentru români și pentru România”.

„Voi merge în campanie alături de colegii mei, voi lupta umăr la umăr alături de dânșii. Este o listă de campioni. Cred în această listă. Suntem într-o competiție cu toate partidele din România. vom câștiga a cestă competiție pentru că noi avem cei mai buni oameni și avem cele mai bune soluții pentru români.Toți candidații noștri au făcut deja lucruri pentru români și pentru România. Vom învinge”, a afirmat Predoiu duminică, la Biroul Electoral Central, după ce liderii PDL au depus lista de candidați ai partidului.