ALEGERI LPF. Ce va face Dumitru Dragomir după pierderea şefiei Ligii

ALEGERI LPF. Dumitru Dragomir a declarat, în cadrul conferinţei de presă după pierderea şefiei LPF, că are mai multe planuri pentru viitor chiar dacă se declară un înfrânt.

14 nov. 2013, 11:45
ALEGERI LPF. Ce va face Dumitru Dragomir după pierderea şefiei Ligii

„Eu sunt un înfrânt. Mă duc la afacerile fiului meu, să vedem ce Dumnezeu o să fac. S-ar putea să merg la un post de televiziune. Am propuneri de la două cluburi mari de tot din ţară, dar să nu se supere nimeni, dar nu mă voi duce la club. Eu am fost vulturul şi nu mai pot să fiu, să nu zic cioară, porumbel. O să mă mai gândesc”, a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul şef al LPF nu a divulgat mai multe informaţii privind oferta de televiziune, însă se pare că nu va avea probleme financiare întrucât va primit compensaţii de 150.000 de euro din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citeşte şi ALEGERI LPF. Mitică Dragomir: Îi las lui Gino o ligă frumoasă şi mobila lui Ceauşescu din biroul meu

Dumitru Dragomir s-a aflat neîntrerupt în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal de la înfiinţarea acestui for, în anul 1996. Pe lângă susţinerea preşedinţilor de club Gino Iorgulescu, a avut-o şi pe cea a premierului Victor Ponta, care declara: „Sunt prieten cu Gino de foarte mulţi ani. Am fost în echipă cu el la FC Naţional, cînd se bătea la titlu”.

În vârstă de 57 de ani, Gino Iorgulescu a fost jucător la Sportul Studenţesc şi fost internaţional, jucând 49 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat trei goluri. De asemenea, Iorgulescu a făcut parte din lotul reprezentativei României la Euro 1984.