ALEGERI LPF. Mitică Dragomir: Îi las lui Gino o ligă frumoasă şi mobila lui Ceauşescu din biroul meu

ALEGERI LPF. Dumitru Dragomir a avut declaraţii fair-play în conferinţa de presă după pierderea şefiei LPF în faţa lui Gino Iorgulescu, afirmând că noul preşedinte al Ligii este un profesionist şi a primit această funcţie meritorie.

14 nov. 2013, 11:33
ALEGERI LPF. Mitică Dragomir: Îi las lui Gino o ligă frumoasă şi mobila lui Ceauşescu din biroul meu

„Este un concurent şi un preşedinte meritoriu. Are în spate o activitate fotbalistică de ani de zile. (…) Las în urma mea o ligă frumoasă şi mobila lui Ceauşescu în biroul meu. De ce să mă supăr? Nu am stat destul oameni buni?„, a declarat Dumitru Dragomir jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

Citeşte şi Lovitură de teatru la ALEGERILE LPF. Gino Iorgulescu e noul preşedinte

„În locul meu a venit un om de fotbal şi un profesionist. Îi doresc succes, să fie sănătos, să ţină liga aşa cum am ţinut-o eu, cel puţin din punct de vedere financiar”, a mai spus Mitică Dragomir.

Citeşte şi ALEGERI LPF. Ce va face Dumitru Dragomir după pierderea şefiei Ligii

Dumitru Dragomir s-a aflat neîntrerupt în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal de la înfiinţarea acestui for, în anul 1996. Pe lângă susţinerea preşedinţilor de club Gino Iorgulescu, a avut-o şi pe cea a premierului Victor Ponta, care declara: „Sunt prieten cu Gino de foarte mulţi ani. Am fost în echipă cu el la FC Naţional, cînd se bătea la titlu”.

În vârstă de 57 de ani, Gino Iorgulescu a fost jucător la Sportul Studenţesc şi fost internaţional, jucând 49 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat trei goluri. De asemenea, Iorgulescu a făcut parte din lotul reprezentativei României la Euro 1984.