ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce spune Titus Corlăţean despre demisia din funcţia de ministru

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat marţi că, după finalizarea celui de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, se pot trage concluziile, întrebat dacă ia în calcul posibilitatea de a-şi da demisia.

04 nov. 2014, 13:43
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce spune Titus Corlăţean despre demisia din funcţia de ministru

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Eu iau în primul rând în calcul varianta de a acţiona potrivit prevederile legale pentru a asigura un tur doi de scrutin corect în parametrii pe care i-am menţionat şi după discuţia cu primul ministru, pe de-o parte, noi ca instituţie şi eu ca ministru vom acţiona exact pentru a asigura tuturor dreptul de vot şi vă propun să aşteptăm turul doi şi să tragem concluziile. Sunt om politic şi respect regulile‘, a spus Corlăţean după întâlnirea cu membrii Biroului Electoral Central., scrie Agerpres.

Europarlamentarul Monica Macovei, care a candidat în primul tur al alegerilor prezidenţiale, a cerut marţi demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, pentru modul cum au votat românii din străinătate.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Macovei: Titus Corlăţean trebuie demis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. Membrii Biroului Electoral Central (BEC) se întâlnesc, marţi, cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, şi reprezentanţi ai MAE pentru a discuta soluţiile ce se impun pentru buna desfăşurare în străinătate a celui de-al doilea tur de scrutin.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a declarat că le-a propus reprezentanţilor BEC ca declaraţia pe proprie răspundere să fie pusă la dispoziţie alegătorilor pe internet înainte de ziua votului şi să fie semnată în faţa preşedintelui secţiei de votare. 

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Anunţ IMPORTANT pentru românii din diaspora