ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Dragnea spune că este prea devreme pentru PSD să-şi desemneze candidatul

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al social-democraţilor, a declarat miercuri că este prea devreme ca PSD să îşi desemneze un candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, obiectivul principal fiind aplicarea programului de guvernare.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 12:31
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Dragnea spune că este prea devreme pentru PSD să-şi desemneze candidatul

„Eu am spus de candidatura din partea PSD la preşedinţia României că este prea devreme să discutăm acum în primul rând, pentru că noi suntem interesaţi să implementăm acest program de guvernare, ceea ce nu e uşor. Nu e neapărat greu, pentru că e greu în sine de implementat, ci pentru că trebuie să dăm la o parte toate frânele care apar, ca în povestea aia când aveai un zmeu în spate şi aruncai tot felul – pieptene, gresie şi aşa mai departe”, a declarat Dragnea la Parlament.

El a menţionat că în 2017 nu erau „proiecte mature pe masă”. „Şi ele s-au elaborat şi supărarea mea era în primul rând generată de faptul că nu simţeam o voinţă serioasă din partea anumitor oficiali de a depăşi, de a ocoli aceste piedici care sunt inventate şi puse mereu în calea acestor investiţii”, a spus preşedintele PSD.

Liderul PSD a dat asigurări că vor exista proiecte noi în infrastructură: „Da, vom avea proiecte noi. (…) În primul rând vorbim de autostrăzi noi şi în energie şi în cale ferată. Şi celelalte care sunt în derulare”.