ALEGERI PREZIDENŢIALE. Elena Udrea: Nu-l voi numi premier pe Traian Băsescu pentru că nu doreşte acest lucru

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, în exclusivitate la România TV, că nu îl va numi premier pe Traian Băsescu întrucât preşedintele nu doreşte acest lucru.

22 oct. 2014, 17:30
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Elena Udrea: Nu-l voi numi premier pe Traian Băsescu pentru că nu doreşte acest lucru

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a declarat că Traian Băsescu va adera la PMP pentru a creşte partidul şi că această formaţiune va deveni cea mai puternică în următorii ani.

Nu-l numesc premier pe Traian Băsescu, pentru că nu doreşte acest lucru. Doreşte să meargă la partid şi să crească partidul. Evident că ar fi un premier extrem de bun, cel mai bun premier, dar el nu doreşte acest lucru. Nu e un proiect pe care să-l aibă acum în vedere. Dar cu Traian Băsescu revenit într-un partid, este clar că acest partid va fi cel mai puternic„, a spus Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea: Am vândut alaltăieri şi ultima casă, aveam nevoie de bani

Elena Udrea nu a exclus nici posibilitatea ca Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, să se alăture PMP: „Ar putea sa vina si Boc. Eu cred ca vor veni multi fosti colegi din PDL, nemultumiti de solutia oferita, de disparitia PDL si topirea in PNL, nemultumiti ca trebuie sa il sprijine pe Iohannis. Nu am discutat încă, dar Emil Boc este sutinatorul meu in mod explicit si ca urmare a parteneriatului din urma cu multi ani. Nu a vrut sa profite de ordonanta tocmai pentru a nu da ocazia celor de la PSD sa justitife ordonanta prin plecarea lui de la PDL la PMP”.