ALERTĂ cu BOMBĂ la Paris. O gară a fost evacuată

Gara Lyon din Paris a fost evacuată, vineri seara, după o alertă cu bombă, precizează Le Figaro, în ediţia online.

13 nov. 2015, 15:21
ALERTĂ cu BOMBĂ la Paris. O gară a fost evacuată

O gară din Paris a fost evacuată, vineri seară, după un mesaj care sugera prezenţa unei bombe, anunţă surse din cadrul poliţiei franceze.  „Gara Lyon din Paris a fost evacuată din cauza unui mesaj postat pe site-uri de socializare prin care se sugera că a fost instalat un dispozitiv exploziv”, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei.

Citeşte şi ALERTĂ ÎN FRANŢA. Gara de Est din Paris a fost evacuată

Echipele pirotehnice însoţite de câini utilitari au declanşat cercetări şi verificări în Gara Lyon din Paris. În această gară trenurile regionale care se află în cursă nu mai opresc în această gară, continuând să circule .

O altă alertă cu bombă ce a vizat Hotelul Molitor din Paris, în care se afla cazată echipa de fotbal a Germaniei a fost ridicată vineri, după 15 ore de la declanşarea acesteia, a informat poliţia franceză. Hotelul în care erau cazaţi fotbaliştii germani a fost evacuat în cursul dimineţii, iar jucătorii au fost relocaţi într-un alt hotel.

Echipele de poliţie au cercetat obiectivele vizate de alerta cu bombă şi împrejurimile acestora din Arondismentul 16, din Paris. Alerta  a fost falsă.