Alertă cu bombă la un liceu din Capitală. Ameninţarea s-a dovedit a fi una falsă UPDATE

Liceul "Ion Barbu" din Capitală a fost evacuat, marţi, în urma unei alerte cu bombă venită pe numărul de urgenţă 112, de la un bărbat necunoscut. la faţa locului au ajuns imediat pirotehniştii, care în urma veificărilor au constatat că alerta a fost una falsă.

RomaniaTV.net
14 mart. 2017, 15:04
Alertă cu bombă la un liceu din Capitală. Ameninţarea s-a dovedit a fi una falsă UPDATE

UPDATE: Controlul pirotehnic de la Liceul „Ion Barbu” din Bucureşti s-a încheiat, apelul care anunţa o bombă în incinta unităţii de învăţământ nefiind confirmat, transmite Poliţia Capitalei.

În jurul orei 15.00, a fost primită o sesizare pe numărul unic de urgenţă 112, din partea unui bărbat care a precizat că la o unitate de învăţământ din Capitală, respectiv liceul „Ion Barbu”, ar fi fost plasat un dispozitiv explozibil, în primă instanţă fiind dispusă evacuarea, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei au blocat căile de acces către liceu, iar serviciul pirotehnic face verificări la faţa locului, secţiile de poliţie asigurând ordinea în zonă, scrie Mediafax.