Tânărul care a ameninţat cu cuţitul două femei a fost prins de poliţişti UPDATE

Un tânăr de 20 de ani a ameninţat cu un cuţit două femei din Brăila. Una dintre femei l-a reclamat la numărul 112, iar operatorul a trimis-o să depună plângere la IPJ. În cazul celei de-a doua femei, poliţia s-a autosesizat în urma unor fotografii postate pe reţelele de socializare. Agresorul a fost prins de poliţie. 

RomaniaTV.net
18 dec. 2017, 09:21
Tânărul care a ameninţat cu cuţitul două femei a fost prins de poliţişti UPDATE

UPDATE: Tânărul de 20 de ani care a ameninţat cu un cuţit două femei din Brăila, a fost prins de poliţişti. El este acum cercetat în libertate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru port de armă albă fără  drept.

Incidentele s-a produs sâmbătă seara în zona Tineretului şi zona Gospodina din Brăila, după ora 20. Pe reţelele de socializare au fost postate capturi de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin non-stop de pe strada Tineretului. In jurul orei 22.00, barbatul a intrat in magazin, vrand sa-si cumpere o cafea de la aparatul din interior, insa a reusit cu greu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Pentru ca facea scandal si o injura pe vanzatoare, o femeie in jur de 50 de ani, trei clienti l-au dat afară din magazin. Supărat, bărbatul s-a intors dupa aproximativ un sfert de ora, cand vanzatoarea era singura in magazin. A intrat în magazin înarmat cu un cutit şi a ameninţat-o pe femeie. Desi speriata, femeia a reusit sa il goneasca, aparandu-se cu o coada de matura, potrivit debraila.ro.

Al doilea caz de amenintare ar fi avut loc cu doua ore inainte de cel de pe Tineretului, in zona Gospodina. Femeia amenintata de tanar a povestit pe o retea de socializare ce s-a intamplat. „In aceasta seara, in jurul orei 20, am fost amenintata de acest individ cu un cutit pe care l-a scos dintr-o sacosa. Aleea unde s-a intamplat fiind foarte luminata, chiar langa fosta teresa „La Oaie”, pentru cunoscatorii zonei. Semnalmentele individului: foarte inalt, estimativ 1,90, structura atletica, cu nasul mai lung si coroiat, imbracat cu o geaca de culoare inchisa, pantalon deschis la culoare si fes negru pe cap. Poarta cu el o sacoasa mare de culoare deschisa”, se arata in postarea brailencei amenintate la Gospodina. Femeia a mai precizat faptul ca a sunat la 112, reclamand incidentul: „Au spus ca nu au masini disponibile in zona si sa ma duc la sediu sa fac o sesizare.”.