Criminalul periculos, care a evadat de la Penitenciarul Rahova, a fost prins de poliţişti

Poliţiştii din Capitală au fost în alertă după ce un criminal periculos a evadat, luni seara, de la Penitenciarul Rahova. Acesta a fost prins, marţi după-amiaza, de oamenii legii. Bărbatul era condamnat la 13 ani de închisoare pentru omor calificat.

07 mart. 2017, 06:24

UPDATE 16.13: Deţinutul a fost prins de oamenii legii în cursul zilei de marţi.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a evadat luni seară, în jurul orei 20.00 din Penitenicarul Rahova. Poliţiştii au organizat mai multe filtre.

În vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces — posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului București Rahova, precum și cooperarea cu Inspectoratul General de Poliție, IPJ Ilfov, Jandarmeria Capitalei și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Bogdan Iftimie, în vârstă de 28 de ani, era condamnat definitiv la 13 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, clasificat în regim deschis, el având domiciliul în localitatea Secuieni, județul Bacău, se menționează în comunicatul de presă.

Deținutul are înălțimea 1,64 m, ochi verzi, frunte îngustă, ridată, păr șaten închis, statură mijlocie, purta pantalon tip jeans și jachetă culoare închisă.

Citeşte şi Trei deţinuţi români au evadat dintr-o închisoare din Italia. Poliţiştii sunt în alertă