Alertă în Franţa, mai multe explozii au avut loc la Paris VIDEO

O puternică explozie s-a produs în Paris! Deflagrația a avut loc în centrul capitalei Franței. Mai multe clădiri au fost distruse sau avariate, spun martorii. Agențiile internaționale de presă transmit că un cartier întreg a fost distrus.

RomaniaTV.net
12 ian. 2019, 08:42

UPDATE: Patru persoane, între care doi pompieri, şi-au pierdut viaţa în urma exploziei de la o brutărie din Paris, iar alte 30 sunt rănite, conform celui mai recent bilanţ, informează Le Figaro.

O explozie puternică s-a produs într-o brutărie, sâmbătă dimineaţă, într-un cartier din Paris, cel puţin 20 de persoane fiind rănite, anunţă presa franceză.

În urma exploziei s-a declanşat un incendiu, iar opt maşini au fost incendiate.

Explozia puternică a fost provocată de o scurgere de gaze, din primele informații. Deflagrația a avut loc în arondismentul 9 din capitala Franței, iar numeroase echipaje au intervenit la fața locului.  Totodată, deflagrația a fost atât de puternică încât geamurile clădirilor din apropiere.

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul provocat de explozie, în timp ce autoritățile au stabilit un perimetru de securitate, iar oamenii au fost sfătuiți să nu se apropie.