ALERTĂ înainte de GRECIA – ROMÂNIA. Tricolorii ar putea primi ajutor de la FIFA

Oficialii Federaţiei de Fotbal de la Atena au decretat stare de alertă din cauza unor informaţii despre o acţiune extremistă care ar urma să aiba loc în tribune, la meciul GRECIA - ROMÂNIA, care va avea loc vineri, de la ora 21.45

13 nov. 2013, 16:07
ALERTĂ înainte de GRECIA – ROMÂNIA. Tricolorii ar putea primi ajutor de la FIFA

GRECIA – ROMÂNIA, LIVE la România TV, VINERI, ora 21.45. Întâlnirea de la Atena este considerată una de risc maxim, din cauza manifestărilor suporterilor grecii, care s-au manifestat violent în diferite ocazii. Potrivit ziare.com, organizatorii au informaţii că probleme vor fi şi la întâlnirea de vineri seara.

Vezi şi SONDAJ ROMANIA – GRECIA. Credeţi că se vor califica tricolorii la CM 2014?

Astfel, reprezentanţii partidului extremist Zorii de Aur promit să protesteze în timpul meciului, iar pentru a contracara orice fel de acţiune de acest fel şefii Federaţiei au sporit măsurile de securitate. „FIFA şi UEFA sunt preocupate de un fenomen de acest gen, dar autorităţile vor colabora exemplar pentru a preveni un astfel de incident„, a declarat preşedintele Federaţiei de Fotbal din Grecia, Marios Lefkaritis.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA LIVE, în iadul de la Pireu. Vezi atmosfera infernală creată de fanii eleni VIDEO

FIFA va trimite un reprezentant special la acest meci, care va realiza un raport în acest sen. Zorii de Aur au protestat şi la meciul Grecia – Slovacia, disputat pe 11 octombrie, motiv pentru care federaţia elenă a fost amendată de FIFA cu 30.000 de franci elveţieni (24.340 euro).

În caz de recidivă, suporterii eleni ar putea fi interzişi pe stadion la meciul retur ROMÂNIA – GRECIA, care se va disputa marţea viitoare pe Arena Naţională.

Citeşte şi NAŢIONALA a plecat spre GRECIA. Bombă de ultim moment, un jucător a fost lăsat acasă