Alertă maximă pentru o boală teribilă care ucide în chinuri groaznice. A făcut deja primele victime

Publicat: Marţi, 09 Ianuarie 2018 18:50 // Actualizat: Marţi, 09 Ianuarie 2018 18:50 // Sursa: romaniatv.net

Este stare de alertă după ce trei persoane şi-au pierdut viaţa în ceea ce este considerată o nouă apariţie a unei boli extrem de grave, care ucide în chinuri groaznice şi pentru care, până la acest moment, nu există leac.

Febra hemoragică virală, un tip de boală în care oamenii sângerează în jurul ochilor şi gurii, ar fi revenit în sudul Sudanului, unde a făcut deja trei victime, care au murit împreună cu mai multe animale, într-un sat.

Experţii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii au trimis echipe în teren pentru a încerca să stopeze ce s-ar putea dovedi o epidemie majoră. O epidemie în Sudan ar putea fi catastrofală pentru că se învecinează cu Etiopia, Kenya, Uganda, Congo şi Republica Centrafricană, informează Daily Star.

Panică în Europa. O nouă epidemie ameninţă continentul

Toţi trei ar fi murit după ce s-au plâns de febră mare, dureri de cap, dureri de articulaţii, de gât şi sângerări. Febra hemoragică virală poate fi parte a mai multor boli, inclusiv Ebola şi virusul Marburg, iar OMS nu a identificat încă boala. Începe ca o febră obişnuită, simptomele mergând treptat până la voma însoţită de sânge, sângerări ale orificiilor, hemoragii interne şi apoi deces. Nu există niciun tratament cunoscut.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
boală Febra hemoragica virala victime
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H