Ninsori pe Valea Prahovei VIDEO

ANM a emis o alertă de ninsori moderate pentru următoarele ore. Meteorologii anunţă că la munte vor predomina ninsorile, iar în zonele deluroase şi trecător în Moldova, în special seara şi noaptea, se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei.

24 nov. 2015, 04:12
Ninsori pe Valea Prahovei VIDEO

În zona de munte a judeţelor Dâmboviţa, Prahova şi Buzău, mai ales la altitudini de peste 1000 m, s-au semnalat ninsori moderate cantitativ, ce vor depune strat de zăpadă de 5…7 cm, izolat 10 cm, intensificări ale vântului pe creste.

Vremea se va menţine în general închisă, cu un regim termic ce se va situa în jurul normelor caracteristice acestei date, exceptând Dobrogea unde va fi uşor mai ridicat. Cerul va fi noros şi va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în sud şi est se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate. În zonele montane se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în sudul şi estul Transilvaniei, precum şi în Moldova, trecător vor fi precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, uşor mai ridicate în sud-estul extrem; minimele termice vor fi cuprinse între -3 şi 10 grade.