ALERTĂ METEO. Ploile strică planurile românilor de 1 MAI

PROGNOZA METEO. Meteorologii avertizează că în zilele următoare instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar de 1 Mai, când cei mai mulţi dintre români obişnuiesc să iasă măcar la iarbă verde, dacă nu pleacă într-o minivacanţă la mare sau la munte, vremea se anunţă ploioasă, ceea ce va da peste cap planurile petrecăreţilor.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 12:40
ALERTĂ METEO. Ploile strică planurile românilor de 1 MAI

PROGNOZA METEO 1 MAI. Vremea va începe să se schimbe încă de luni, însă de marţi modificările vor fi semnificative. Instabilitatea atmosferică se va accentua şi vom avea parte de înnorări temporare şi ploi, care se extind marţi în vest şi sud. Şi în zonele de munte va ploua pe arii extinse, cantitatea de precipitaţii urmând să depăşească 15-20 de litri pe metru patrat, izolat fiind şi condiţii de grindină.

Miercuri vorbim de ploi abundente în Banat, Crişana şi Maramureş, dar şi la munte, în timp ce în celelalte regiuni precipitaţiile vor fi slabe cantitativ.

PROGNOZA METEO 1 MAI. Joi, pe 1 Mai, vremea nu va avea nimic în comun cu cea de anul trecut, când temperaturile au urcat şi până la 30 de grade. Contăm pe o instabilitate atmosferică accentuată în aproape toată ţara, pe fondul căreia vor cădea ploi însoţite de descărcări electrice.

PROGNOZA METEO 1 MAI LA MARE. Cei care şi-au făcut rezervări pentru a petrece mini-vacanţa de 1 Mai la mare ar face bine să îşi ia în bagaje şi umbrelele, deoarece sunt foarte mari şanse să plouă. În plus, de vineri temperaturile vor scădea cu câteva grade, în timp ce la sfârşitul săptămânii abia dacă se vor atinge 20 de grade.

Citeşte şi Vremea de 1 MAI. Cum va fi vremea de 1 MAI la munte, la mare şi în Bucureşti