ALERTĂ METEO. Se anunţă PLOI însoţite de descărcări electrice şi vânt

Meteorologii au emis luni o informare meteorologică de ploi însoţite de descărcări electrice şi vânt valabilă din 05 mai, ora 09 până la ora 21.00. 

RomaniaTV.net
05 mai 2014, 06:07
ALERTĂ METEO. Se anunţă PLOI însoţite de descărcări electrice şi vânt

Potrivit ANM, în intervalul menţionat, va ploua în regiunile sudice şi local în centrul şi estul ţării. Vor fi mai ales averse, trecător însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp, iar izolat, îndeosebi în judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Vâlcea vor fi posibile cantităţi în jurul a 25 l/mp.

Citeşte şi: TORNADĂ în România. Fenomenul EXTREM s-a produs într-o zonă unde NIMENI nu se aştepta FOTO

PROGNOZA METEO. Luni va fi cam răcoare, la amiază temperaturile pornesc de la numai 10…12 grade în estul Transilvaniei şi abia mai ating 18 grade în Banat şi în sudul Crisanei. Peste zi încă mai sunt averse, posibil şi descărcări electrice, în sudul ţării şi, local, în centru şi est. Iar în Oltenia, jumătatea vestică a Munteniei şi în Carpaţii Meridionali se mai depăşesc izolat 10…15 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1500 m, se anunţă lapoviţă şi ninsoare. În restul ţării însă vremea se îndreaptă, soarele se arată generos şi este prea puţin probabil să mai cadă vreo picătură de ploaie.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni va fi o zi răcoroasă, aproximativ 15 grade vor fi în termometre, faţă de 22 grade cât ar fi normal. Norii trenează încă şi, trecător, mai ales în orele dimineţii, mai plouă slab. Vântul însă rămâne potolit.

HAOS în Capitală, după o furtună puternică. Străzi acoperite de grindină, pasaje inundate VIDEO

Imagini apocaliptice în Bucureşti. Au căzut grindină, iar puhoaiele au făcut prăpăd. O mulţime de străzi şi intersecţii au fost inundate. Pasajul Unirii s-a umplut cu apă şi a fost închis, iar traficul în zonă a fost, pur şi simplu, blocat.

Ponta suspendă campania electorală din cauza inundaţiilor