INCENDIU COLECTIV. Alex Aliman, cel de-al doilea rănit care a murit joi la Spitalul Floreasca

INCENDIU COLECTIV. Alex Aliman, în vârstă de 28 de ani, este cel de-al doilea rănit care şi-a pierdut, joi, viaţa, bilanţul ajungând la 53 de morţi, relatează România TV. Joi dimineață a murit și Mădălina Strugaru, iubita solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluț.

12 nov. 2015, 10:14
INCENDIU COLECTIV. Alex Aliman, cel de-al doilea rănit care a murit joi la Spitalul Floreasca

INCENDIU COLECTIV. Alex Aliman este victima cu numărul 53. Tânărul, care era grav rănit, a pierdut lupta cu viața joi dimineaţa, la Spitalul Floreasca.

Prietenii tânărului au anunţat că prietenul lor nu a mai rezistat. „Cu regret va informez ca prietenul nostru, Alex Aliman, a incetat din viata noaptea trecuta la spitalul Floreasca. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a fost mesajul acestora.

În această dimineață a mai murit și mădălina Strugaru, iubita solistului Gaoodbye to Gravity, Andrei Găluț.

Mădălina Strugaru, iubita solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, a murit şi ea joi dimineaţa, la Spitalul Floreasca. 

Andrei Găluţ a fost transferat, în 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei Găluţ a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a făcut apel, pe Facebook, la românii care se află în Olanda, în măsura în care pot, să o susţină pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se află alături de fiul ei.

CITEŞTE ŞI COLECTIV. MĂRTURII ale răniţilor: Am văzut oameni care au murit în faţa mea. Crezi că ne e bine să ne amintim?

INCENDIU COLECTIV. În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 53.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 36 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.