Alex Bodi a fost testat pentru coronavirus. Bianca Drăguşanu a dezvăluit rezultatul, după ce l-ar fi vizitat în camera de hotel

Bianca Drăguşanu dezminte faptul că l-a vizitat pe fostul ei soţ în camera de hotel, ci doar i-a dus un pachet. Blondina a declarat în exclusivitate la România TV că Alex Bodi a fost testat, astăzi, pentru coronavirus, iar rezultatul a ieşit negativ.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 20:07
Alex Bodi a fost testat pentru coronavirus. Bianca Drăguşanu a dezvăluit rezultatul, după ce l-ar fi vizitat în camera de hotel

După ce Cancan.ro a scris şi a prezentat imagini cu Bianca Drăguşanu, în timp ce îl vizitează pe fostul ei soţ la hotelul Ramada, acolo unde se află în carantină instituţionalizată, vedeta a ţinut să facă nişte precizări.

Hotelul unde este cazat fostul meu soţ este Ramada Parc, hotelul unde am fost eu la piscină este Ramada Plaza şi sunt două hoteluri diferite. Poate poza asta este făcută de acum două luni, pentru că toate pozele pe care le postez eu nu sunt din ziua precedentă. Alex a fost testat pentru coronavirus şi când a ajuns în ţară, la dorinţa lui, şi astăzi, iar rezultatul a ieşit negativ. Nu a fost niciodată infectat. 

În legătură cu viteza, toţi suntem oameni, toţi mai greşim. Nu cred că dacă lumea ar avea o maşină mai puternică, nu ar călca pedala. Mai ales, că e la prima abatere„, ne-a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu, despre relaţia cu Alex Bodi

După ce s-au certat de mai multe ori și după ce au divorțat la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Deși Bianca a anunțat că a fost și agresată de fostul soț.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice!

Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă!

Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, a mărturisit vedeta pentru aceeaşi sursă.