Alex Ferguson, la terapie intensivă! Legendarul antrenor a fost operat de urgenţă pentru o hemoragie craniană UPDATE

Alex Ferguson are mari probleme de sănătate. Englezii de la Sky Sports anunţă că fostul manager al lui Manchester United (76 de ani) a fost internat de urgenţă în spital, în stare gravă, unde a fost operat de urgenţă!

05 mai 2018, 19:04
Alex Ferguson, la terapie intensivă! Legendarul antrenor a fost operat de urgenţă pentru o hemoragie craniană UPDATE

UPDATE: Foşti şi actuali fotbalişti, antrenori, cluburi şi UEFA au transmis pe reţelele de socializare mesaje de susţinere pentru Alex Ferguson, tehnicianul care a condus Manchester United la câştigarea a 38 de trofee în 26 de ani, operat, sâmbătă, pentru o hemoragie craniană.

„Gândurile şi rugăciunile mele sunt cu tine, prietene drag. Fii puternic, boss”, a scris Cristiano Ronaldo, fost elev al lui Ferguson, la Mancester United.

„Te rog, câştigă-l pe acesta, boss!”, a scris fostul portar Peter Schmeichel, referindu-se la „meciul” dificil pe care îl are Ferguson cu afecţiunea sa.

„Toată UEFA îi doreşte o rapidă şi completă recuperare ambasadorului său pentru antrenamente”, a urat forul european.

„Rămâi puternic”, i-a transmis lui Ferguson antrenorul echipei PSG, Unai Emery. 


UPDATE: O declaraţie a clubului Manchester United anunţă că Alex Ferguson a suferit deja o intervenţie chirurgicală.

„Sir Alex Ferguson a fost operat astăzi, pentru o hemoragie craniană. Procedura a decurs perfect, dar acesta are nevoie de o perioadă de recuperare la terapie intensivă. Familia lui a cerut să fie păstrată intimitatea”.

Alex Ferguson a ajuns la spital, vineri, după ce s-a plâns încă de joi că se simţea rău. A fost chemată o ambulanţă la el acasă, iar ulterior a fost transferat cu o escortă a poliţiei la alt spital. Pe reţelele de socializare a apărut şi informaţia că legendarul antrenor a intrat în comă indusă, după o hemoragie craniană.

Tragedie în fotbal. A MURIT un jucător LEGENDAR, de 10 ori căpitan al NAŢIONALEI

Alex Ferguson a ajuns la Manchester United în 1986, după ce cucerise Cupa UEFA şi Supecupa Europei cu Aberdeen. Cu „diavolii” a bifat 38 de trofee: 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, Cupa Cupelor, Supercupa Europei, Cupa Intercontinentală, Mondialul cluburilor, cinci Cupe, patru Cupe ale Ligii şi zece Supercupe ale Angliei.

O tribună de pe arena lui United, Old Trafford, îi poartă numele scoţianului în vârstă de 75 de ani, care are şi o statuie în faţa „Teatrului Viselor”.