Alex Velea, în stare de şoc. Nu îşi poate recunoaşte copilul care s-a născut astăzi. Ce complicaţii au apărut

Antonia şi Alex Velea sunt fericiţi că au devenit, din nou, părinţii unui băieţel perfect sănătos. Cu toate acestea, artistul nu îşi poate recunoaşte copilul, iar avocatul Artin Sarchizian a explicat care este motivul.

07 dec. 2016, 14:35
Alex Velea, în stare de şoc. Nu îşi poate recunoaşte copilul care s-a născut astăzi. Ce complicaţii au apărut

„O să vă explic de ce Velea nu îşi poate recunoaşte copiii. Din moment ce o femeie e căsătorită în timp ce naşte un copil cu alt bărbat, automat copilul, în baza legii, va trece pe numele tatălui. În certificatul de naştere al copilului va apărea numele bărbatului cu care femeia e căsătorită. Există mai multe proceduri de efectuat. După ce s-a înlăturat numele tatălui din certificatul de naştere al copilului, trebuie să fie efectuat un proces de tăgăduire a paternităţii pe care să se stabilească pe baza unor probe ştiinţifice ADN că într-adevăr dânsul nu este tatăl biologic al acelui copil. Nu este suficient doar divorţul, ci şi o acţiune de tăgăduire a paternităţii. Abia după aceste acţiuni, în certificatul de naştere al copilului nu va mai apărea numele tatălui. Pot fi efectuate acţiuni juridice de recunoaşterea a copilului de către alt bărbat”, a declarat avocatul.

Antonia a născut al doilea copil al său cu Alex Velea

Antonia a adus pe lume un băieţel perfect sănătos miercuri. Bebeluşul a cântărit la naştere 4 kilograme şi este perfect sănătos, potrivit unor surse medicale. 

Artista a ajuns la maternitate la primele ore ale dimineţii şi, deşi a mai trecut prin experienţa naşterii de două ori, era extrem de emoţionată.

Alex Velea şi fiul lor cel mare, Dominic, au însoţit-o la spital pentru a-i da curaj. „Am emoţii mari! Dominic va avea încă un frăţior, îl aşteaptă”, a declarat Antonia.

Alex Velea şi Antonia au preferat să ţină ascuns numele pentru micuţul care a venit pe lume, miercuri, însă au spus că este unul marcant. Dubii există şi cu privire la numele de familie al bebeluşului Antoniei, care încă este căsătorită legal cu Vincenzo Castellano. La fel cum s-a întâmplat şi cu Dominic, este posibil ca şi al doilea fiu al Antoniei şi al lui Velea să poarte numele Castellano, fiind născut în timpul mariajului, ulteriori urmând ca artistul să revendice paternitatea băiatului şi să-i dea numele său.

Antonia mai are o fetiţă, Maya, din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

Ce au făcut Velea şi Antonia cu o zi înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea băiat

Antonia a profitat de o ultima sesiune de shopping înainte de marele moment. Iar Alex i-a cărat Antoniei toate plasele, ca un adevărat gentleman. Plasele pe care le ținea în mână erau, cu siguranță destul de grele, lucru vizibil din efortul pe care Velea îl făcea ca să le ducă acasă.