Alex Velea deja se află în tratative cu naşii. Vrea să facă şi nuntă şi botez. Cine ar urma să fie naşii

Prin anunţul oficial că e însărcinată cu Alex Velea, Antonia recunoaşte, pentru prima dată, deschis relaţia cu "frătziwear", iar lucrurile par să nu se oprească aici. Viitorul tătic a început deja tratativele pentru alegerea naşilor de cununie şi de botez, iar, potrivit unor apropiaţi, primii pe listă sunt Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, cei care l-au cununat pe Alex cu prima soţie, Ana.

28 iul. 2014, 07:40
Alex Velea deja se află în tratative cu naşii. Vrea să facă şi nuntă şi botez. Cine ar urma să fie naşii

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea nu au infirmat discuţiile cu Alex Velea, dar au preferat să nu comenteze, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi ALEX VELEA, gestul făcut la o zi după anunţul că va avea un copil cu Antonia

„Antonia şi Alex Velea nu sunt interesaţi să-şi promoveze viaţa personală şi nici să reacţioneze la ceea ce se spune sau se scrie despre ei în presă, ei vor să-şi trăiască viaţa aşa cum ştiu. Dacă vor avea ceva de anunţat în privinţa relaţiei lor, o vor face la momentul potrivit”, a explicat Lucian Mitrea, managerul lui Alex Velea.

Citeşte şi Scandal în jurul sarcinii Antoniei. Artista, acuzată de PREACURVIE

Surprins, dar… fericit În ianuarie, Alex Velea recunoştea că anul acesta nu are planuri de familie: „Îmi doresc doar să fiu fericit. Vreau să am copii, cu siguranţă, dar nu ştiu când. Vor veni (copiii – n.r.) când va fi momentul potrivit, deocamdată nu-mi stă gândul la aşa ceva”.

Citeşte şi ANTONIA E GRAVIDĂ cu Velea. Reacţie ŞOCANTĂ a familiei lui Vincenzo Castellano. Ce se întâmlă cu Maya

Acum, artistul se declară mulţumit că a suferit pentru a fi cu Antonia. „Sunt cel mai fericit om de pe pământ. La fel şi Antonia. Împreună vom avea un copil. A fost un an foarte greu şi am trecut prin multe momente delicate care nici măcar n-au fost create de noi. Sunt foarte mândru şi bucuros că voi deveni tătic alături de femeia pe care o iubesc”, a spus Alex Velea.