ALEX VELEA o duce pe ANTONIA la ALTAR, deşi vedeta nu a divorţat de Vicenzo

Antonia şi Alex Velea vor fi naşi de cununie pentru un cuplu de prieteni, deşi cei doi cântăreţi nu sunt căsătoriţi.

24 apr. 2015, 20:44
ALEX VELEA o duce pe ANTONIA la ALTAR, deşi vedeta nu a divorţat de Vicenzo

Antonia şi Alex Velea în centrul unui nou scandal, după ce ei vor fi naşi de cununie, deşi cântăreaţa nu a divorţat încă de Vincenzo Castellano. Totodată, ea nu s-a căsătorit până acum cu Velea. Cei doi vor fi părinţi spirituali pentru un cuplu de prieteni, potrivit România TV.

Alex Velea o duce pe Antonia la altar, dar nu pentru a o lua de soţie, ci pentru că cei doi îi vor cununa religios pe prietenii lor, Boier Bibescu şi logodnica lui.

Înainte de Paşte, Antonia şi-a retras acţiunea de divorţ din instanţă, pe motiv că ea şi Vincenzo Castellano au ajuns la o înţelegere şi se vor despărţi de comun acord, la notar. Totuşi, deşi divorţul de italian nu s-a încheiat încă, Antonia şi Velea vor fi naşi de cununie duminică. Înainte de asta vor face o logodnă, pentru a avea binecuvântarea în biserică.

Chiar dacă în acte va redeveni Antonia Iacobescu, conform bisericii catolice, unde s-a cununat cu Vincenzo, cântăreaţa va rămâne soţia italianului, pentru că biserica catolică nu recunoaşte divorţul.