ALEX VELEA, PRIMA REACŢIE după ce Antonia a anunţat că este ÎNSĂRCINATĂ

Alex Velea a făcut prima declaraţie despre faptul că el şi Antonia vor deveni părinţi. Antonia ar urma să nască undeva aproape de sfârşitul anului 2014.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 11:07
ALEX VELEA, PRIMA REACŢIE după ce Antonia a anunţat că este ÎNSĂRCINATĂ

„Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pamant. La fel si Antonia. Impreuna vom avea un copil. A fost un an foarte greu si am trecut prin multe momente delicate, momente care nici macar nu au fost create de noi. Nu voi face multe comentarii pe acest subiect. Repet: sunt foarte mandru si bucuros ca voi deveni tatic alaturi de femeia pe care o iubesc! Va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi si gandurile noastre frumoase merg catre voi! Toti suntem foarte fericiti! Va pup si va iubesc!”, a scris Alex Velea pe Facebook, la câteva ore după ce Antonia a anunţat că este însărcinată.

Antonia este însărcinată cu Alex Velea, în trei luni şi jumătate. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă pe Facebook, prin intermediul unui mesaj emoţionant.

Anunţul a venit după luni de zile în care cei doi artişti şi-au negat relaţia şi într-o perioadă în care artista se află în plin scandal cu viitorul fost soţ, Vincenzo Castellano, cu care se lupta pentru custodia fiicei lor, Maya.

Citeşte şi ANTONIA ÎNSĂRCINATĂ. Andreea Bănică, naşa lui Alex Velea şi a Anei, reacţie SURPRINZĂTOARE după marele anunţ

Veste că Antonia este însărcinată a făcut înconjurul internetului. Anunţul făcut pe Facebook a avut peste 1000 de mesaje şi peste 230 de distribuiri.

Antonia şi Alex Velea sunt împreună din 2013 şi, în tot acest timp, au evitat să vorbească despre relaţia lor. Relaţia celor doi nu a început în cele mai bune condiţii, amândoi fiind căsătoriţi în momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt! Între timp, Alex Velea a divorţat de Ana, femeia cu care a fost căsătorit 4 ani, dar situaţia Antoniei nu s-a schimbat! Cântăreaţa este încă măritat cu Vincenzo Castellano, cu care se luptă pentru custodia fiicei lor, Maya, în vârstă de 4 ani.

ANTONIA, „urări” de la fostul socru

Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, a aflat si el vineri dimineata ca artista este din nou insarcinata, cu Alex Velea.

Omul de afaceri nu a fost foarte surprins de aceasta veste si a marturisit ca stia ca Antonia se iubeste cu Alex Velea si ca de aceea a renuntat si la casnicia cu fiul sau, Vincenzo.

Mai mult, Ciro Castellano a facut cateva declaratii compromitatoare si a pus-o pe Antonia intr-o situatie stanjenitoare. Acesta a acuzat-o pe vedeta ca nu a avut grija de fiica sa si ca nu a vrut sa semneze acordul de custodie propus. Ba, mai mult, Castellano sustine ca Antonia nu a vrut sa isi ia fiica cu ea in vacanta.