Ortodoxul Alex Velea şi „mormona” Antonia s-au DECIS! Ce RELIGIE va avea copilul lor

Au devenit părinţi de două săptămâni, însă Alex Velea şi Antonia au demarat deja pregătirile pentru ceremonia de botez. Din păcate, cum cei doi părinţi au religii diferite, discuţiile pe tema botezului au fost lungi şi au implicat sacrificii de ambele părţi. Astfel, cei doi artişti au hotărât ca micuţul lor să fie botezat în stil ortodox.

RomaniaTV.net
09 ian. 2015, 11:00
Ortodoxul Alex Velea şi  „mormona” Antonia s-au DECIS! Ce RELIGIE va avea copilul lor

Relaţia Antoniei şi a lui Alex Velea este una complicată din toate punctele de vedere, iar situaţia se pare că evoluează mai mult acum că cei doi au devenit părinţi.

Făcând excepţie de problemele pe care le are Antonia cu actualul soţ, dar şi că Alex Velea nu poate termina formalităţile de recunoaştere a copilului său, cuplul până mai de curând au avut o altă problemă.

Antonia, prima reacţie pe Facebook după ce a născut

Pentru că cei doi s-au hotărât ca botezul bebeluşului lor să fie în martie, iar pregătirile trebuie să înceapă, Velea şi Antonia au fost obligaţi să ia rapid o decizie privind religia copilului.

Cum Antonia este mormonă, iar Velea ortodox, la ceremonia religioasă, mama nu are voie în Biserică, iar copilul ar trebui să ia religia mamei. Însă, pentru binele copilului, cei doi artişti au hotărât ca micuţul lor să aibă religia tatălui. De asemenea, pentru ca Antonia să poată participa la ceremonia religioasă va trebui să facă câteva ritualuri pe care Biserica Ortodoxă le impune în aceste cazuri, scriu cei de la CanCan.ro.

Mai exact, Antonia va fi supusă înainte de botez, la o slujbă de dezlegare şi la o moliftă. Cea din urmă este o slujbă adresată mamelor care doresc să fie alături de bebeluşul lor în Biserică.

Citeşte şi  Antonia şi Alex Velea au ales numele copilului lor. Vezi cine vor fi naşii