Alexandra, fata care îşi vinde virginitatea pe un milion de euro, are oferte de două milioane. Cum va decurge întâlnirea

Părinţii Alexandrei, tânăra de 18 ani din România care a anunţat, în presa din Marea Britanie că îşi vinde virginitatea pe 1.000.000 euro, se declară şocaţi de gestul acesteia.

04 dec. 2016, 16:53
Alexandra, fata care îşi vinde virginitatea pe un milion de euro, are oferte de două milioane. Cum va decurge întâlnirea

În urmă cu câteva zile, Alexandra a plecat pe furiş în Anglia, unde a apărut la postul de televiziune ITV şi a spus că este dispusă să petreacă o noapte alături de un bărbat care îi oferă un milion de euro. Ea spunea că părinţii săi au probleme cu banii şi ar putea fi evacuaţi din apartamentul lor în orice moment.

Cei doi au aflat însă ce vrea să facă Alexandra şi se declară şocaţi. Unchiul fetei, Radu Răducu, a declarat pentru Daily Mail că mama ei, Elena, a izbucnit în lacrimi şi i-a cerut să se răzgândească. „Părinţii sunt pur şi simplu dezgustaţi şi nu înţeleg de ce face aşa ceva. Au implorat-o să nu meargă până la capăt, dar ea le-a spus că are 18 ani şi face ce vrea cu corpul ei. Au ameninţat-o şi i-au zis că nu o vor mai privi că pe fiica lor. Este o situaţie teribilă. Am încercat să îi împac, dar ambele părţi sunt furioase„, a spus unchiul fetei.

Tatăl Alexandrei lucrează că poliţist, iar mama sa este farmacista. Cei doi câştigă împreună 1.000 de euro pe lună şi susţin că nu au probleme cu banii.

Intr-un interviu pentru Stirile ProTV, Alexandra a povestit ca a primit deja oferte chiar si de 2 milioane de euro, dar ca si-l va alege ea pe castigator.

Aveam foarte multe oferte de pana la 2 milioane de euro, cautam si oferte mai mari si o sa alegem un barbat care sa fie gentleman, nu o sa alegem pe oricine doar pentru o suma de bani. Nu o sa merg la intalnire cu un barbat care sa nu arate bine. Sa nu-i lipseasca respectul. Sa nu fie foarte…sa nu arate ciudat„, a spus tanara.

Alexandra a povestit si cum va decurge intalnirea. „O sa mergem la hotel in Germania, o sa luam cina si apoi probabil seara o sa se intample. Il astept cu curiozitate, sunt foarte curioasa de ce inseamna acest lucru si cum este sa faci dragoste. Pana la urma, sunt neexperimentata, nu stiu ce inseamna. Nu ma intereseaza sa merg pe drumul prostitutiei, sunt foarte inteligenta, foarte cuminte. Credem ca maxim in februarie sa se intample totul. Nu o iau ca pe o valoare sentimentala. Am vazut o oportunitate si am profitat de ea„.