Alexandra Stan, dezvăluiri picante: „Simt că sunt mama tuturor băieţilor în căutare de iubire”

După înregistrarea ultimului album cu numele "Mami", Alexandra Stan are în plan chiar să fie strigată cu acest apelativ de un copil al său. Îşi trăieşte viaţa împărţită între Los Angeles şi România, dar asta nu o împiedică să se bucure de relaţia frumoasă pe care o are şi să îşi facă planuri de viitor, unele majore.

RomaniaTV.net
06 mai 2018, 06:58
Alexandra Stan, dezvăluiri picante: „Simt că sunt mama tuturor băieţilor în căutare de iubire”

„Sunt în perioada în care mă bucur cel mai mult de până acum de tot ce înseamnă să fii femeie: de la iubirea de sine, la dragostea față de ceilalți și parcă și partea asta maternă e mai dezvoltată. Prin albumul „Mami” simt că sunt „mama tuturor băieților în căutare de iubire”. Voi porni un turneu de promovare prima dată în Japonia, unde se și lansează, iar apoi la nivel internațional”, a declarat Alexandra Stan pentru Viva

Alexandra Stan a vorbit şi despre planurile de căsătorie, dar şi despre un viitor copil

„Chiar am discutat despre un copil. Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră. Mai ales că noul meu album se numește „Mami”, clar sunt pregătită și pentru acest pas, de a deveni mamă. Dar, după cum am zis, lăsăm lucrurile să vină de la sine, să fim și noi surprinși de ceea ce ne-a pregătit Universul”, a mai povestit Alexandra.