Alexandra Stan îi dă peste nas lui Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o crunt

După o perioadă de tăcere, Alexandra Stan a decis să ia atitudine. Solista s-a implicat într-o campanie împotriva violenţei, are o nouă echipă de manageri şi e gata să revină pe scenă. Într-un interviu recent, Alexandra a mărturisit că a depus plângere împotriva lui Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o astă-vară.

01 nov. 2013, 07:32
Alexandra Stan îi dă peste nas lui Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o crunt

În această vară, numele Alexandrei Stan a fost legat de un megascandal: ea a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan, pare-se pe motiv că artista şi-ar fi cerut banii cuveniţi pe mai multe concerte, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi: Dezvăluire ŞOC a lui Marcel Prodan despre Alexandra Stan: „A vrut să ne SINUCIDEM împreună”

Alexandra Stan a mărturisit că a depus plângere penală împotriva agresorului ei şi că nu are de gând să o retragă. Ba mai mult, la invitaţia Poliţiei Capitalei, cântăreaţa s-a implicat într-o campanie împotriva violenţei.

„Campania Poliţiei Capitalei are ca mesaj „Cere un ordin de protecţie. Acum!” şi când pregăteam proiectul mi-am dat seama că nu este suficient să ne adresăm doar victimelor. Trebuie schimbat ceva şi în gândirea agresorilor. Aşa a început campania mea socială cu sloganul „Nu bate! Mai bine cântă!” „, a declarat Alexandra Stan.

Vezi şi: Alexandra Stan, vedetă pe site-urile porno. Imaginile cu artista lingând o acadea fac ravagii pe net