Alexandra Stan, ocolită de impresari. Vezi de ce nu vrea nimeni să mai lucreze cu ea şi ce acuzaţii i se aduc

Alexandra Stan a acceptat să susţină câteva spectacole în provincie, a primit chiar şi un avans pentru asta, însă în ziua concertului, cântăreaţa nu a mai răspuns la telefon şi nici nu s-a mai prezentat. De aceea, tot mai puţini impresari sunt interesaţi să colaboreze cu ea.

RomaniaTV.net
08 sept. 2013, 11:08
Alexandra Stan, ocolită de impresari. Vezi de ce nu vrea nimeni să mai lucreze cu ea şi ce acuzaţii i se aduc

La trei luni de la bătaia cruntă încasată de la impresarul Marcel Prodan, Alexandra Stan pare că nu-şi revine. Trauma prin care a trecut a impresionat atunci o ţară întreagă. Mediatizarea povestii i-a adus un mare plus de imaginei blondinei şi astfel organizatorii de evenimente au sunat-o fără oprire pe Alexandra, pentru a o invita să cante în diverse oraşe.

Potrivit cancan.ro, artista a şi acceptat câteva oferte şi a încasat şi un avans din onorariul prestabilit. Surpriza a fost mare când în ziua spectacolului, Alexandra Stan nu a mai răspuns la telefon şi nici nu s-a prezentat la spectacol.

După câteva zile, Alexandra şi-a motivat absenţa prin faptul că s-a simţit rău, returnând, desigur, avansul primit.

Neseriozitatea de care a dat dovată în ultima lună i-au făcut pe organizatorii de concerte, dar şi pe impresarii consacrati să renunţe la a mai lucra cu frumoasa artistă.

CITEŞTE ŞI ALEXANDRA STAN, în topuri după BĂTAIE. Ascultă melodia compusă alături de Prodan, „Baby, it’s OK”

Citeşte şi Alexandra Stan, vedetă pe site-urile porno. Imaginile cu artista lingând o acadea fac ravagii pe net