Alexandru Arşinel a ajuns din nou pe masa de operaţie

Este un actor îndrăgit de mii de români, dar Alexandru Arşinel trece din nou prin momente grele. Actorul, în vârstă de 77 de ani, a ajuns din nou pe masa de operaţie din cauza unor noi probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
25 oct. 2016, 06:39
Alexandru Arşinel a ajuns din nou pe masa de operaţie

Actorul Alexandru Arșinel a fost operat de urgență, la Constanța. Artistul a suferit o nouă operație la coloană, după ce a acuzat dureri foarte mari de spate şi abia se mai putea mişca. 

Este a cincea intervenţie la coală pe care o suferă actorul, iar acum medicii i-au montat o proteză în locul unui disc, scrie Libertatea

Din cauza intervenţiei chirurgicale, Arşinel a fost nevoit să renunţe la deplasarea cu echipa Teatrului Constantin Tănase în Spania. 

„În ultimul moment, a trebui să renunț la acest turneu pentru care m-am zbătut de vreun an de zile să aibă loc. Era practic exact pentru ce am luptat, iar acum nu am putut ajunge. A trebuit să mă operez. Intervenția chirugicală a avut loc la Spitalul de neochirugie din Ovidiu – Constanța. Mi s-a montat o proteză în locul discului. Este a cincea operație. La coloană, atunci când un nerv este presat, ai niște dureri cumplite, nu-ți găsești poziția de mers, de dormit și riști să ajungi în cărucior. De murit nu se moare așa ușor, dar riscurile sunt altele”, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Libertatea.