Alexandru Arşinel are probleme şi acasă, şi la muncă. Încheie anul într-o notă tristă

Ca și când nu i-ar fi fost suficient faptul că s-a operat, recent, din nou la coloană, Alexandru Arșinel are probleme atât la locul de muncă, dar și acasă.

05 dec. 2016, 13:54
Alexandru Arşinel are probleme şi acasă, şi la muncă. Încheie anul într-o notă tristă

Alexandru Arșinel a suferit, în urmă cu mai bine de o lună, a cincea operație la coloană, peste care a trecut cu bine, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Alexandru Arşinel a ajuns din nou pe masa de operaţie

Motiv pentru care, după doar trei săptămâni de recuperare, acesta s-a întors la muncă. Problemele nu-l ocolesc însă nici acum. Asta pentru că soția sa se resimte în urma unui hematom la cap și are nevoie de îngrijiri.

„Pot spune doar că mă apropii de o anumită normalitate. Dar se adună foarte multe junghiuri. Nu prea am timp să mă menajez. Familia e formată din două persoane. Soția are și ea probleme, și e normal să ne ajutăm”, a declarat Alexandru Arșinel.

Actorul se poate declara însă un norcos, asta pentru că are cine să-i ajute, „la bătrânețe”. „Nurorile sunt cele care mai gătesc. Copiii au foarte mare grijă de noi”, a adăugat acesta.

Citeşte şi Ce pensii de mii de euro au Ion Caramitru şi Alexandru Arşinel. Care sunt veniturile artiştilor

Alexandru Arșinel are probleme și la teatru

Ca și când nu i-ar fi fost suficiente problemele de sănătate din familie, actorul nu are liniște nici la locul de muncă. Teatru Constantin Tănase, al cărui manager este, va trebui să intre ceva mai devreme în vacanță. Motivul?

„Apele au străbătut plafoanele, tranșeele. Încercăm să-l reparăm, trebuie să zugrăvim”, a precizat acesta.