Alexandru Arşinel, declaraţii de ultimă oră. Când a murit, de fapt, Stela Popescu

Stela Popescu a fost găsită fără suflare joi după-amiază în locuinţa ei din Capitală.  Bunul său prieten, Alexandru Arşinel este distrus de durere şi nu are cuvinte acum pentru a spune ce a însemnat Stela Popescu pentru el.

23 nov. 2017, 18:18
Alexandru Arşinel, declaraţii de ultimă oră. Când a murit, de fapt, Stela Popescu

Alexandru Arşinel a declarat joi seară că a vrut să vorbească cu Stela Popescu joi dimineaţă, însă nu i-a răspuns la telefon. Actorul crede că regretata actriţă a murit încă de miercuri.

„Niciodata nu s-a plans de ceva. Alaltăieri am intrebat-o ce facem in Spania. Azi dimineaţă am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chişinau şi n-a raspuns. Ea de ieri a murit. Am murit pe jumătate. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Ea avea o viață fără de sfârșit. S-a dus Steluța”, a declarat Alexandru Arşinel în această seară.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică la cimitirul din Cernica, a spus, joi seară, actorul Alexandru Arşinel, care a fost la locuinţa artistei.

Joi, actriţa Stela Popescu a fost găsită fără viaţă în locuinţa sa, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Primele fotografii cu trupul neînsufleţit al actriţei