Alexandru Arşinel şi momentele cumplite prin care trece! „Soţia mea este acum internată în spital şi nu se poate mişca singură!”

Soţia lui Alexandru Arşinel se află şi acum într-o situaţuie critică după ce acum un an de zile a căzut pe scări. Actorul trece printr-o perioadă dificilă.

21 iun. 2017, 13:36
Alexandru Arşinel şi momentele cumplite prin care trece! „Soţia mea este acum internată în spital şi nu se poate mişca singură!”

Soţia lui Alexandru Arşinel a fost operată pe creier, după ce s-a împiedicat şi s-a lovit la cap, la o săptămână după ce actorul s-a operat pe coloană şi a crezut că a scăpat de probleme. Totul s-a petrecut acum aproximativ un an, la serbarea nepotului lor.

Clipele cumplite nu au trecut, iar acum soţia sa se află în sptal, pentru analize.

„Dezastru nostru este soţia, care este internată la Spitalul Municipal unde i se fac analize. A fost o întâmplare, a căzut pe scări, a făcut un hematom, a fost operată, este deocamdată aşa cum este cu speranţa că vor apărea îmbunătăţiri la starea ei. A fost la grădiniţă anul trecut la serbarea lui Rareş şi a căzut pe scări. I s-a agăţat tocul de o scară. A fost nevoită să ajungă de urgenţă să i se scoată cheagul de sânge. Meseria ei a fost să lucreze în sport, acum nu mai poate merge singură. Este internată de o săptămână jumătate, o să o aduc joi acasă.” a spus Alexandru Arşinel în emisiunea lui Mihai Morar.

Alexandru Arșinel este un actor român de comedie care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. A studiat la IATC. În prezent este director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, în doliu. A murit directorul adjunct al Teatrului Constantin Tănase