Alexandru Arşinel a slăbit 14 kilograme şi ia 15 pastile zilnic

Alexandru Arşinel a dat jos 14 kilograme. Arşinel a mărturisit în exclusivitate pentru România TV că ţine un regim strict, impus de medici, şi ia zilnic 15 pastile. El spune că se simte bine, dar nu ar mai fi dispus să fie operat din nou, pentru că intervenţiile suferite au fost traumatizante.

21 nov. 2014, 13:42

Am slăbit! Nu mănânc sărat, nu mănânc dulce, cu toate că poftesc tot timpul şi la sărat şi la dulce. Prin această nu deshidratare, dar eliminare a lichidelor, am ajuns să dau jos vreo 14 kilograme„, a declarat, pentru România TV, Alexandru Arşinel.

Actorul spune că lumea îl felicită pentru cum arată şi îşi aminteşte că nu a mai avut această greutate de 35 de ani.

De foarte mulţi ani, cred că de când aveam 40 de ani nu am mai avut-o, cu toate că în formă fizică am fost permanent, că până pe la 65 de ani am jucat aproape permanent tenis„, a spus Arşinel.

VEZI şi EMOŢIONANT. Alexandru Arşinel şi-a întâlnit „sora” pe care n-o văzuse niciodată FOTO

Deşi a slăbit 14 kilograme, Arşinel recunoaşte că este un gurmand, dar soţia îl ajută să nu cadă în ispită.

Nu mai am voie să intru în bucătărie de mai mulţi ani, mi-a interzis soţia să fac asta pentru că mă şi menajez. Nasol e când mergi la o petrecere şi mai ales dacă fac şi bufet din ăla suedez, nu ştii la ce să te repezi, să iei mai repede. Dar şi acolo m-am învăţat. În general, când merg la o recepţie, mănânc acasă„, a adăugat Alexandru Arşinel.

Actorul a mărturisit că ia 15 pastile pe zi şi nu ar mai suporta încă o operaţie.

Nu mi-ar mai face plăcere. Prea au fost una după alta, au fost trei operaţii. La tiroidă, unde am avut o tumoare, apoi hernie de disc şi transplantul, în doi ani jumătate. Prea au fost multe„, a spus acesta.

În ciuda vârstei, Alexandru Arşinel este foarte activ la 75 de ani. În această toamnă a fost în turnee în Canada şi Elveţia şi a povestit într-o carte experienţa prin care a trecut odată cu transplantul de rinichi.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, decizie neaşteptată după transplantul de rinichi