Alexandru Chipciu, gol decisiv pentru Anderlecht în prelungiri

Mijlocașul român Alexandru Chipciu a marcat un gol pentru Anderlecht, care a învins-o pe SV Zulte Waregem cu scorul de 4-2, duminică, la Bruxelles, în etapa a 26-a a campionatului de fotbal a Belgiei.

RomaniaTV.net
12 feb. 2017, 16:45
Alexandru Chipciu, gol decisiv pentru Anderlecht în prelungiri

Chipciu a marcat ultimul gol al partidei (90+1), el fiind integralist în acest meci, în care a primit și un cartonaș galben (31). Pentru vicecampioana Belgiei au mai înscris Sofiane Hanni (22), Massimo Bruno (42) și Youri Tielemans (46), în timp ce golurile oaspeților au fost marcate de Mbaye Leye (2, 53 — penalty).

Nicolae Stanciu a fost doar rezervă la Anderlecht în acest meci. Chipciu are 3 goluri marcate în 20 de partide în campionat.

În această etapă, Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a fost învinsă acasă de KV Oostende cu 2-1, primind gol în minutul 89. Lituanianul Deivydas Matulevicius (ex-Pandurii, FC Botoșani) a marcat pentru Mouscron (23).

KRC Genk, care joi va juca la Giurgiu cu Astra, în Europa League, a câștigat cu 3-0 în deplasare cu Sint-Truidense VV, prin golurile marcate de Pozuelo (37), Mbwana Samatta (39) și Ruslan Malinovski (45).

Genk a evoluat în formula: Mathew Ryan — Timoty Castagne, Jakub Brabec, Omar Colley (Dries Wouters, 82), Jere Uronen — Sander Berge, Pozuelo (Jean-Paul Boetius, 62), Ruslan Malinovski — Siebe Schrijvers, Mbwana Samatta, Leandro Trossard (Naranjo, 71).

În clasament, pe primul loc se află pentru moment Anderlecht, cu 52 puncte, urmată de FC Bruges, 52 p (25 j), SV Zulte Waregem, 47 p, KV Oostende, 45 p, Charleroi, 43 p, etc. KRC Genk ocupă locul 7, cu 41 puncte, iar Mouscron este ultima, cu 18 puncte.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL