Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: Viorica Dăncilă a ordonat execuţia mea şi a familiei mele

Fostul candidat la alegerile prezidenţiale Alexandru Cumpănaşu a răbufnit după rezultatul alegerilor prezidențiale. Acesta a acuzat că fostul premier Dăncilă a ordonat execuţia sa şi a familiei.

25 nov. 2019, 17:33
Alexandru Cumpănaşu a răbufnit: Viorica Dăncilă a ordonat execuţia mea şi a familiei mele

Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj extrem de dur la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o acuză că ”a ordonat execuția lui și a familiei”. Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că va face publice probe despre presiunile pe care Dăncilă le-a făcut asupra unor funcționari publici care ”să declare ceva” împotriva lui.

”Adio Dăncilă! UMILIREA ESTE MAXIMĂ! Adio analfabetismului și clientelei certate cu limba română în funcții publice. Sper ca actualul Guvern să nu repete greșeala promovării prostiei, incompetenței și răutății mascate. Femeia care a dat ORDINUL execuției mele și a familiei mele, devine istorie! Cumpănașii au stat ori acasă ori și-au anulat votul, nu așa cum spuneau tutarii lui Dăncilă că vor merge să o voteze pe ea (…)”.

ADIO, personaj toxic și conjuctural al istoriei României. Felicitări câștigătorului, chiar dacă NOI nu am fost la vot. Este un minim semn de politețe și diplomație. Asta însă, nu ne va opri din demascarea sistemului putred care ne lasă copiii să moară, să fie răpiți, violați, traficați”, a scris Alexandru Cumpănașu într-o postare pe contul lui de socializare.