Alibec, DESFIINŢAT de o glorie a ROŞ-ALBAŞTRILOR. ” Aoleu, ce tupeu! Steaua e la ani lumină de ce a fost!”

Laszlo Boloni, fostul mare jucător al Stelei, a fost extrem de deranjat de atitudinea avută de Denis Alibec după meciul de la Lisabona.

17 aug. 2017, 10:17
Alibec, DESFIINŢAT de o glorie a ROŞ-ALBAŞTRILOR. ” Aoleu, ce tupeu! Steaua e la ani lumină de ce a fost!”

Laszlo Boloni a vorbit ănainte de meci despre superioritatea lui Sporting. Roş-albaştrii s-au dăruit exemplar însă şi s-au întors cu un rezultat mare de pe Estadio Jose Alvalade, 0-0. Denis Alibec a avut la finalul partidei un mesaj pentru cei care nu au crezut pe deplin în Steaua.

„Din păcate, am văzut că se vorbeşte prea mult după acest egal. Se face prea multă gălăgie! Cineva a spus „le-am dat peste nas!”, iar pe mine mă deranjează o astfel de atitudine. Păi, cu asta se ocupă Alibec? Îmi permit să le dau un sfat celor de la Steaua: le-aş spune să vorbească mai puţin. De ce? Fiindcă, vorbind mult, există şanse să vorbească prostii. El ar trebui să-şi vadă de joc, în loc să vorbească despre datul peste nas. Am mai văzut o declaraţie, dar nu mai ştiu de cine a fost dată, cum că Steaua redevine ce a fost. Aoleo! Ce tupeu! Deocamdată, Steaua e la ani-lumină distanţă de ce a fost! Voi, cei din ţară, sunteţi entuziasmaţi de Alibec, dar eu am alte standarde, după ce i-am văzut pe Lăcătuş, pe Majearu. Poate şi eu aveam alte standarde dacă trăiam în România, dar îmi place să ţin ştacheta sus”, a spus Laszlo Boloni.

„Am văzut câteva minute din meci, înainte ca Pintilii să fie eliminat. În faza respectivă, mi s-a părut că s-a dat inutil cartonaş roşu, pentru că nu era un fault de galben. Per ansamblu, Dumnezeu a fost cu Steaua. Meci nul afară e pozitiv, dar un 1-1 ar fi fost mai bun”, a mai spus fostul selecţioner.