Alibec s-a luat la bătaie pe teren, în primul meci jucat în 2018. Atacantul a fost eliminat, dar Dică l-a lăudat

Alibec nu se potoleşte nici măcar în 2018. Titularizat de Nicolae Dică în atacul roş-albaştrilor, alături de Man, Gnohere şi Coman, Alibec n-a terminat meciul în teren partida cu Olimpik Doneţk.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 15:31
Alibec s-a luat la bătaie pe teren, în primul meci jucat în 2018. Atacantul a fost eliminat, dar Dică l-a lăudat

După o intrare dură a unui adversar, la scorul de 2-1 pentru Olimpik Doneţk, Alibec a avut o ieşire necontrolată şi şi-a luat un adversar de gât. Cei doi "bătăuşi" au fost calmaţi rapid de ceilalţi jucători de pe teren, însă Alibec a primit direct cartonaşul roşu.

În ciuda incidentului, la finalul meciului Nicolae Dică a avut cuvinte de laudă la adresa lui Alibec. "Alibec s-a pregătit foarte bine, la fel ca restul jucătorilor. Se vede o schimbare pozitivă la antrenamente şi în afara terenului, sper să o ţină în continuare la fel. Şi azi s-a văzut, a avut atitudine bună, mă bucur pentru el, trebuie să muncească mult", a spus antrenorul Stelei.

După o intrare dură a unui adversar, la scorul de 2-1 pentru Olimpik Doneţk, Alibec a avut o ieşire necontrolată şi şi-a luat un adversar de gât. Cei doi „bătăuşi” au fost calmaţi rapid de ceilalţi jucători de pe teren, însă Alibec a primit direct cartonaşul roşu.

În ciuda incidentului, la finalul meciului Nicolae Dică a avut cuvinte de laudă la adresa lui Alibec. „Alibec s-a pregătit foarte bine, la fel ca restul jucătorilor. Se vede o schimbare pozitivă la antrenamente şi în afara terenului, sper să o ţină în continuare la fel. Şi azi s-a văzut, a avut atitudine bună, mă bucur pentru el, trebuie să muncească mult„, a spus antrenorul Stelei.