Alimente care modifică mirosul corpului

Se spune că prima impresie întotdeauna este greșită, însă este vitală pentru a putea fi vorbă despre o a doua întălnire. Astfel că este recomandat să acorzi o atenție sporită alimentației la prima întâlnire.

RomaniaTV.net
18 oct. 2017, 06:22
Alimente care modifică mirosul corpului

Alimentele pe care alegi să le consumi nu influențează doar stare de sănătate ci și mirosul corporal, astfel că unul dintre punctele de atracție poate fi perturbat dacă nu le selectezi cu atenție.

Anumite alimente îți pot influența mirosul corporal într-un mod negativ pe o perioadă mai mare sau mai mică de timp, motiv pentru care este necesar să știi ce anume să eviți.

Alimentele care conțin sulf

Sulful este unul dintre mineralele ce se regăseşc în mod natural în multe produse de origine animală şi vegetală, iar organismul uman folosește acest mineral pentru a produce cartilagiile, tendoanele şi ligamentele. Mai mult de atât sulful încetineşte impulsurile nervoase care transmit durerea şi astfel reduce această senzaţie.
Cantitatea și compușii de sulf ce se regăsesc în special în ceapă și în usturoi acţionează ca niște anticoagulanţi naturali şi scad nivelul de colesterol din sânge.
Efectul benefic al consumului de alimente ce conțin pe cale naturală sulf este acela că ajută la întărirea sistemul imunitar, încetinind dezvoltarea unor tumori şi sporesc capacitatea ficatului de a elimina toxinele.
Însă chiar și așa, anumite alimente trebue evitate cu desăvârșire a fi consumate la o primă întâlnire.

Din această categorie fac parte varza, broccoli cât și conopida, care deși sunt extrem de sănătoase pentru organism, conținutul de sulf pe care îl au favorizează apariția transpirației urât mirositoare ce poate dura câteva ore bune.

Nici ceapa sau uturoiul nu lasă o impresie bună, mirosul este resimțit atât în respirație cât și prin intermediul transpirației.

Află mai multe despre alimentele care schimbă mirosul corporal AICI