Alimente delicioase care te ajută în dietă

Sună prea bine că să fie adevărat, însă fără îndoială pierderea în greutate se reduce la matematică simplă. Trebuie să mănânci mai puţine calorii decât arzi. Anumite alimente te pot ajuta să ajungi la greutatea corporala ideală, pentru că acestea te ajută să ajungi la saţietate şi reduc poftele. Unele dintre ele chiar ajută metabolismul. Ţine cont de aceste alimente şi mâncăruri atunci când eşti la dietă.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 08:29
Alimente delicioase care te ajută în dietă

Fasole

Fasolea este o importanta sursa de proteine, fiind bogata in fibre si lent de digerat. Asta inseamna ca ajungi la satietate mai rapid, ceea ce te-ar putea opri din a manca mai mult. Fasolea este si ieftina si versatila, o poti prepara in multe feluri.

Citeşte şi Alimentaţie sănătoasă: Regulile de bază pe care toţi nutriţioniştii le acceptă

Supa

Indicat e sa incepi masa cu o ceasca de supa. Pe langa faptul ca te ajuta la digestie, vei manca mai putin la felul principal. Nu conteaza ce supa consumi, insa incearca sa te limitezi la 100 sau 150 de calorii per portie. Deci, sari peste galuste sau smantana.

Ciocolata neagra

Vrei sa te bucuri de ciocolata chiar daca esti la dieta? Alege un patrat sau doua de ciocolata neagra in locul celei cu lapte. Numeroase studii au aratat faptul ca iubitorii de ciocolata neagra au mancat cu 15% mai putin decat cei care au mancat ciocolata cu lapte.

Piure de legume

Este recomandat sa consumi multe legume in dieta si sa tai in acelasi timp din caloriile pe care le mananci.

Citeste articol integral pe CuradeMiere.ro.