Alimente securizate cu sistem antifurt în supermarketuri VIDEO

Salam cu antifurt şi caşcaval închis în cutii de siguranţă. Aşa sunt întâmpinaţi clienţii de unul dintre supermarketurile cunoscute din Constanţa. Managerii au luat această decizie, se pare, pentru că s-au săturat ca marfa să dispară de pe rafturi, fără a fi achitată la casele de marcat. Poliţiştii constănţeni confirmă că au sute de plângeri de furt din magazinele alimentare, informează România TV.

27 sept. 2017, 12:42
Alimente securizate cu sistem antifurt în supermarketuri VIDEO

Angajaţii supermarketului din Constanţa au montat sisteme antifurt pe mai multe produse alimentare. Deşi acest lucru se practică în cazul celor scumpe, se pare că managerii magazinului au ales să protejeze chiar şi alimentele ieftine.

Cât despre motivele pentru care hoţii aleg să se facă nevăzuţi cu produsele alimentare, fie le iau pentru consumul propriu, fie pentru a le vinde mai departe, la preţuri mai mici, dar profitabile pentru ei. Aşa se face că, pe rafturi, cumpărătorii găsesc acum caşcavalul securizat în cutii.

Dacă o parte dintre oameni consideră că această metodă este normală, alţii cred că hoţii nu pot fi opriţi nici cu asemenea soluţii. Poliţiştii admit că au sute de plângeri de furt din magazinele alimentare.

Contactaţi atât în scris, cât şi telefonic, reprezentanţii lanţului de supermarketuri nu au dorit să comenteze situaţia.

Citeşte şi Restricţii noi pentru supermarketuri şi hipermarketuri