Alimentele pe care le consumi când eşti la dietă şi care pot să te îngraşe

De când standardele de frumuseţe au devenit atât de stricte, dietele au ajuns să facă parte din viaţa noastră de zi cu zi. Indiferent dacă ai optat pentru o dietă-minune sau pentru un mod de viaţă sănătos, există câţiva factori care ţi-ar putea îngreuna procesul de slăbire.

21 oct. 2014, 08:40
Alimentele pe care le consumi când eşti la dietă şi care pot să te îngraşe

Printre acestia se numara si cateva alimente pe care dieteticienii le recomanda adesea persoanelor care vor sa slabeasca. Afla si tu care sunt mancarurile care nu te lasa sa slabesti, chiar daca ti-au fost recomandate tocmai pentru acest scop:

1. Sucurile si smoothie-urile

Desi sunt recomandate in foarte multe diete, sucurile proaspete de fructe si smoothie-urile sunt o forma de a consuma doar zaharurile din fructe, fara a consuma fibrele. Un smoothie este perfect pentru micul dejun, dar pentru gustarile dintre mese sunt mai indicate fructele proaspete.

Citeşte şi Cum să mănânci în funcţie de cât dormi şi ce job ai, ca să slăbeşti repede şi sănătos

2. Batoanele de cereale

Chiar daca sunt foarte bogate in fibre, batoanele de cereale care se gasesc in comert contin adesea zahar si sirop de porumb. Amidonul nu este cel mai bun prieten al unei talii de viespe, asa ca ar fi mai bine sa eviti aceste alimente.

Citeşte continuarea articolului pe Ele.ro.